Audio

 

Om een hele band op te nemen is de kleine maar efficiënte opnamestudio van SAKADO niet bedoeld, en amper geschikt. Om voice-overs en andere spraak op te nemen des te meer, dankzij onze uitstekend klinkende vocal booth, en de legendarische hoogwaardige condensatormicrofoon Neumann U87.

 

Stemopnamen

Vanzelfsprekend nemen wij de voice-over op voor uw videoproductie, maar ook voor alle andere stemopnamen kan u bij ons terecht, zoals voor taalcursussen, audio-guides en tentoonstellingen. SAKADO gaat met u op zoek naar de meest geschikte stem. In onze audiostudio mochten we al mensen ontvangen als Jan Hautekiet, Kathleen Cools, Bruno Van den Broecke, Phara de Aguirre, Jonas Van Geel, Warre Borghmans en Bent Van Looy, maar heel wat van onze minder bekende stemmen hoeven voor hen niet onder te doen. Voor talen als Frans, Engels of Spaans doen we beroep op ervaren native speakers.

 

Sonorisatie

Op vlak van sonorisatie (het toevoegen van muziek en geluidseffecten) kan SAKADO bogen op ruim 25 jaar ervaring. Voor uw productie maken we gebruik van stock- of library muziek, of slaan we zelf aan het componeren. Het toevoegen van bruitages (geluidseffecten) is vooral voor animatie onontbeerlijk. Voor uitgeverijen en organisaties in binnen- en buitenland maken we ook luisterboeken en hoorspelen. Leg uw oor maar eens te luisteren in onze portfolio.

 

Radiospots

Voor opvallende en efficiënte radiospots denken graag met u mee, van basisidee over scenario, tot de uitvoering en stemmenkeuze. 

 

GeHoortekaartjes

In samenwerking met onze partner Hier Ben Ik maakt SAKADO geHoortekaartjes, om uw evenementen (ook geboortes en huwelijken e.d.) letterlijk luister bij te zetten. Meer info op geHoortekaartjes.be, of via luister@gehoortekaartjes.be.

 

Cd- en dvd-duplicatie

Klik hier voor alle info over cd- en dvd-duplicatie.

 

Contacteer ons:

Collectief SAKADO
Italielei 98a,
2000 Antwerpen
info@sakado.be
tel: 03 225 03 67