Vlaamse overheid

VLOT VLAANDEREN

motion design en animatie

In samenwerking met Wout Schildermans alias Mister Melvin maakte Sakado in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer, het campagnefilmpje 'Vlot Vlaanderen'. Files, ongevallen en gebrekkige infrastructuur bedreigen onze status als economische topregio en de leefbaarheid voor wie er woont. Door een mix van ingrepen in 4 grote pijlers, kunnen we de situatie omkeren:

Speelbroeck

Print | grafisch ontwerp

Voor het avontuurlijk speelgroen terrein "De Speelbroeck" ontwikkelde SAKADO dit infobord. De verschillende elementen van het terrein werden op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht waardoor de doelgroep van 10 à 12 jarige kinderen werd uitnodigd om dit zelf uit te proberen..

Mijn groen idee

motion design en animatie

In dit animatiefilmpje wordt klassieke stopmotion met plasticine gecombineerd met flatdesign vectoranimatie. Door de animatie in een realistische omgeving te plaatsen krijgt het een vervreemdend effect dat mensen uitnodigt om er meer van te zien. Het filmpje werd gemaakt als teaser voor de campagne 'Mijn groen idee' waarbij mensen concrete ideeën kunnen doorsturen voor projecten die meer groen in hun buurt kunnen brengen.

Natuur in je buurt

motion design en animatie

Het Agentschap voor Natuur en Bos wil zorgen voor meer en betere natuur dicht bij de mensen. In bossen en natuurgebieden, maar ook dichter bij huis. Het project 'Natuur in je Buurt' moet die ambitie waarmaken. SAKADO ontwikkelde dit magisch realistische filmpje om de campagne in gang te trappen. 

Natuur daar zorgen we voor

grafisch ontwerp

Ontwerp en Layout van dit tweemaandelijks nieuwsmagazine van het Agentschap voor Natuur en Bos werd  verzorgd door SAKADO. Dit magazine geeft informatie over het natuurbeleid in Vlaanderen.