Video

Met de erfenis van Wereldmediatheek in zijn rugzak, heeft collectief SAKADO ruim 30 jaar ervaring in de realisatie van audiovisuele programma's. Genoeg om uiteenlopende thema's helder en overtuigend te behandelen in een informatieve, sensibiliserende en wervende video.

 

Videoproductie

Vertrekkende vanuit uw boodschap en het door u beoogde publiek, bepalen we samen met u de inhoud, de stijl en de vorm van het programma. Dat vertalen we naar een scenario, om uiteindelijk met het best mogelijke team een efficiënte, opvallende en sensibiliserende video te maken. Elk onderdeel van uw videoproductie nemen wij ter harteconceptbepaling, scenario, story board, videocaptatie, videomontage, animatie, copy-writing, voice-over, casting, ondertiteling, sonorisatie, motion graphics, cd- en dvd-duplicatie,...

 

Videocaptatie

SAKADO biedt videocaptatie aan een redelijke prijs. We hebben een lange ervaring in video-opnames in binnen- en buitenland, voor zowel non-fictie als fictie. SAKADO werkt met Full HD camera’s en een uitgebreid assortiment van lenzen. Voor studio-opnames werken we samen met videostudio A-LightVoor de audiocaptatie beschikken we onder meer over een shotgun microfoon Sennheiser MKH 416 en Sennheiser zendmicrofoons.

 

Videomontage

SAKADO verzorgt alle aspecten van de postproductie: montage, speciale effecten, motion graphics, color management en ondertiteling. Voor de montage beschikken wij over de uitgebreide Adobe Creative Suite.

 

Animatiefilm

Voor animatie-opdrachten nemen we doorgaans een externe tekenaar en animator onder de arm, gekozen naargelang de aard van de opdracht. SAKADO heeft ook motion graphics perfect in de vingers. Ook hiervan vindt u mooie voorbeelden in onze portfolio.

 

Ondertiteling en vertaling

Collectief SAKADO verzorgt de ondertiteling van uw videoprogramma's. Als u dat wenst, zetten wij voor u een vertaler aan het werk. Voor complete taaladaptaties van uw video, vertalen we alle tekst, vervangen we de anderstalige commentaar (voice-over) door één in het Nederlands, en maken we nieuwe (tussen)titels. 

 

Cd- en dvd-duplicatie

Klik hier voor alle info over cd- en dvd-duplicatie.

Contacteer ons:

Collectief SAKADO
Italielei 98a,
2000 Antwerpen
info@sakado.be
tel: 03 225 03 67