Team

Collectief SAKADO is een productiehuis en grafisch bureau, opgericht door voormalige werknemers van Wereldmediatheek vzw. Wij verzorgen uw video, audio en animatiefilm, grafische vormgeving en webdesign. Ons engagement is hetzelfde gebleven: met beeld en geluid de externe communicatie ondersteunen van social-profitorganisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen.

Ook als onderneming kan u bij ons terecht. Door als commercieel bedrijf opdrachten te plaatsen bij SAKADO, ondersteunt u de visie van het collectief, en kunnen we een lager tarief handhaven voor klanten uit de social profit. Ethisch en duurzaam ondernemen staan altijd voorop.

 

Wat we doen

Collectief SAKADO helpt uw organisatie of bedrijf efficiënt communiceren dankzij wervende en aantrekkelijke video, audio, animatie, vormgeving en webdesign

SAKADO ontfermt zich over elk aspect van uw externe communicatie: video en animatie, tekst en audio, grafische vormgeving en webdesign. Wilt u een campagne met toeters en bellen, dan trekken wij met plezier al onze registers open, en verzorgen uw communicatieproject van a tot z. Maar met evenveel enthousiasme zetten we onze schouders onder uw kleinere projecten of delen van uw project: videocaptatie, videomontage, conceptbepaling, scenario, copywriting, sonorisatie, ondertiteling, webdesign, cd- en dvd-duplicatie,... 

 

Ons team

SAKADO bestaat uit een vaste kern van vier mensen. Bij aanvang van elk project stellen wij het best mogelijke productieteam samen, op maat van uw specifieke behoeften. Waar het nodig of wenselijk is, nemen wij een welgemikte duik in ons netwerk van creatieve professionals.

Wil u SAKADO beter leren kennen, neem dan contact op via onze contactpagina, of trek één van onze medewerkers rechtstreeks aan de mouw:

Jan Vandenbussche

Webdeveloper
jan [at] sakado [dot] be
0475 526 779

Roel Thoné

Grafische Vormgeving - Multimedia
roel [at] sakado [dot] be
0487 56 03 20

Thomas Thys

Regie - Camera - Montage
thomas [at] sakado [dot] be
0496 60 40 25

Contacteer ons:

Collectief SAKADO
Italielei 98a,
2000 Antwerpen
info@sakado.be
tel: 03 225 03 67